Zeventiger jaren geometrische vormen voor aan de muur

Abstracte werken met een vleugje zeventiger jaren zijn ontzettend populair aan het worden de laatste tijd. Dat betekend dat er behoorlijk gebruik gemaakt kan worden van vormen en kleuren wat in alle onderstaande werken heel duidelijk te zien is.

Deze werken zullen zowel in een modern interieur als juist in een klassiek interieur niet misstaan omdat ze daarmee iets tijdloos creëren. Door het gebruikte kleurenpallet passen al deze werken ook erg goed bij elkaar om op die manier eenheid in uw interieur te verkrijgen.

De eerste twee werken zijn eigenlijk bedoeld als tweeluik, maar kunnen uiteraard ook prima als losse werken aan de muur komen te hangen.

‘Zeventiger jaren cirkels’ en ‘Zeventiger jaren driehoeken’ zijn geschilderde geometrische vormen in dezelfde kleuren bedoeld om naast of onder elkaar te hangen zonder omlijsting, maar het staat u uiteraard vrij om hierin uw eigen keuzes te maken.

‘Zeventiger jaren polygons’ zet met zijn strakke lijnen hetzelfde kleurenpallet just een veel strakker werk neer dan de geschilderde twee werken hierboven.

‘Zeventiger jaren patroon’ is haast een camouflage patroon in wederom hetzelfde kleurenpallet en is wat drukker echter toch ook nog strak modern. Het leuke aan dit werk is dat dit een herhaalbaar patroon is zodat u zelfs twee van dezelfde werken tegen elkaar kunt hangen en zult zien dat het patroon netjes door loopt. Hiermee kunt u een zeer origineel patroon op uw wand creëren.

Ook ‘Zeventiger jaren kubussen’ is een werk wat een patroon vormt en dus met meerdere kopieën tegen elkaar aan geplaatst een groter werk kunnen vormen. Door het gebruik van organische materialen is dit werk hoewel kwa kleur passend in de serie toch weer heel erg anders en daarmee origineel terwijl het ontzettend goed tussen de overige werken past.

Eigenlijk hoort het laatste werk niet tot de serie omdat dit voor mij meer een jaren zestig werk is, maar omdat dit werk wel gebruik maakt van hetzelfde kleurenpallet wil ik het toch even vermelden.

Op zoek naar andere abstracte werken in mijn shop? Wellicht zit hieronder iets voor u tussen.

Geef een reactie