Naast dat ik regelmatig op pad ben met mijn camera om foto’s te maken die ik voor mijn werken kan gebruiken maak ik in mijn fotostudio ook foto’s van (amateur) fotomodellen. Deze foto’s worden door mij op een creatieve manier bewerkt en kunnen ook gebruikt worden in de werken die ik publiceer en verkoop.


Ik reken geen kosten voor een fotoshoot maar vereis wel dat een contract wordt getekend waarin het model mij toestemming geeft de foto’s te kunnen gebruiken voor bewerkingen, publicatie en verkoop.

Naast de creatieve bewerkingen die voor verkoop bestemd zijn is het ook heel leuk om mijn creativiteit kwijt te kunnen in bewerkingen van foto’s van cosplayers. Juist door de mogelijkheden die het gebruik van Photoshop en 3D Render software brengen kan er bij cosplay bewerkingen ontzettend veel mogelijk worden wat bij standaard fotoshoots niet tot de mogelijkheden behoort.

Interesse in een fotoshoot?

Neem gerust contact met me op voor meer informatie.
Vanwege zeer beperkte beschikbaarheid aan tijd doe ik weinig fotoshoots en ben ik selectief in wie ik daadwerkelijk uitnodig voor een fotosessie.