Voor mij is de weg ergens naartoe altijd ontzettend belangrijk. Daarom vind ik het heerlijk om met een campertje op reis te zijn, maar vind ik het net zo leuk om nieuwe dingen aan te leren. Fotograferen, foto bewerken, website’s bouwen, digitale kunstwerken maken, renderen, het is een greep uit de technieken die ik mezelf aangeleerd heb. Juist het aanleren van een nieuwe techniek maakt het voor mij zo uitdagend en leuk net als de reis naar een eindbestemming.

Aangezien ik veruit de meeste zaken heb geleerd door gebruik te maken van het internet vind ik het erg belangrijk om ook wat terug te geven aan het internet. Ik maak daarom vaak nieuwe tutorials waarin ik stap voor stap technieken uitleg. Daarnaast schrijf ik regelmatig reviews over de producten die ik gebruik als beeldmaker.

Op deze pagina tref je verschillende informatie die voor beeldmakers interessant zou kunnen zijn.

Website ArjenRoos.nl
Webhosting voor beeldmakers
  • Heb je mijn artikel met 10 tips voor beeldmakers op Werk aan de Muur al gelezen?
  • Webhosting voor een beeldmaker; Een uitgebreide Nederlandstalige uitleg waarin ik probeer de verschillende mogelijkheden voor beeldmakers te beschrijven voor het opzetten van een eigen website met portfolio. (Deze uitleg is bijna klaar voor publicatie, dus wil je deze info niet missen laat dan jouw e-mail achter om op de hoogte te worden gehouden)
ArjenRoos.com
  • ArjenRoos.com; Op mijn Engelstalige website vind je verreweg de meeste tutorials/handleidingen die ik ondertussen in de loop der jaren heb gemaakt.
High Rise Action
Fotomontage ‘High Rise Action’
  • Fotomontages maken; Een Engelstalige uitleg hoe ik foto’s met behulp van Adobe Photoshop combineer om daar ‘composites’ van te maken.
Hair of Roses Photoshop uitleg en bestanden.
Hair of Roses Tutorial and Assetshttps://youtu.be/DZTX4mhha-0

Een uitgebreide Photoshop uitleg om het werk ‘Hair of Roses’ zelf te maken, of jouw eigen portret om te zetten naar een dergelijk werk kan je hier vinden. De bestanden kan je hier verkrijgen.

Digitaal schilderij gemaakt vanaf een foto
Composite Assets Bundle
‘Old man’ Fine-art Pack

  • Van een foto een digitaal schilderij maken; Deze zeer uitgebreide Engelstalige uitleg beschrijft hoe je een foto naar een digitaal schilderij omzet met behulp van Adobe Photoshop cc met zowel simpele technieken als de meer tijdrovende handmatige technieken.
Een werk via Etsy aankopen

Wil je graag een kijkje in mijn keuken? Op de apparatuur pagina kan je lezen waar ik allemaal gebruik van maak en op de pagina Over Arjen lees je mijn verhaal als beeldmaker.