Nederlands,  Deutsch of Francoise– talige bezoekers kunnen een deel van de weken die ik heb vervaardigd kopen via Werk Aan De Muur/OhMyPrints. Deze werken zijn te koop op een zelf te kiezen materiaal in een zelf te kiezen grootte. Het bedrag wat u aan een werk uit wilt geven heeft u hiermee zelf in de hand. De werken zijn niet genummerd en niet ondertekend.

Een drieluik van straatmuzikanten als digitale Download verkrijgbaar om zelf af te drukken.
Digitale download van een drieluik met straat muzikanten

Er staan nu ook een aantal werken te koop in mijn Etsy shop, die u voor een laag bedrag na aankoop zelf kunt downloaden en af (laten) drukken op een materiaal en in een formaat naar eigen keuze.
Ik overweeg meer werken langs deze weg aan te gaan bieden als blijkt dat er voldoende vraag naar mijn werk langs deze weg is.

Heeft u liever een werk speciaal voor u door mij gemaakt, een uniek stuk kunst voor aan uw muur, neem dan contact met mij op.

International visitors can buy some of my works in my Redbubble shop.

Hieronder vermelde prijzen zijn gebaseerd op canvas (75x50cm, of vergelijkbaar afhankelijk van de ratio’s van de werken zoals vierkant, 3:2, 4:3, etc). Klik op een werk om andere formaten en materialen te kiezen.