Zelf werk maken voor aan de muur?

Naast dat ik graag zelf werken maak voor aan mijn eigen muur, ze via o.a. Werk aan de Muur ter verkoop aanbiedt vind ik het ook ontzettend leuk om andere beeldmakers, kunstenaars, fotografen te helpen om hun creatieve ideeën te realiseren. Doordat ik zelf veel van anderen heb geleerd is het geweldig om ook wat terug te doen aan anderen die nu staan waar ik ooit stond.

Op mijn Engelstalige website staan daarom veel tutorials en verkoop ik sinds kort ook onderdelen om zelf werken of fotomontages mee te kunnen maken. Lijkt het je leuk om zelf eens aan de slag te gaan met het creëren van werken voor aan de muur? Voor cybermonday zijn alle pakketten in mijn shop met 50% korting te verkrijgen met de kortingscode: cybermonday. Wees er snel bij want deze enorme korting is na cybermonday weer voorbij.

De 50% korting geldt dus ook voor de Mega composite bundle die daarmee slechts 15 euro kost. Een geweldige deal om meteen een flinke hoeveelheid onderdelen voor fotomontages en fine-art bewerkingen te verkrijgen die tevens met een licentie voor commercieel gebruik geleverd wordt.

Gebruik de kortingscode cybermonday bij het afrekenen van één of meerdere pakketen om deze fikse korting mee te pakken.

Geef een reactie