Het interview met “Werk aan de muur”

Een tijdje geleden werd ik benaderd door “Werk aan de muur” om mee te doen aan katern “Beeldmakers aan het woord”. Wat inhoudt dat de beeldmakers over de weg naar het beeldmaken kunnen vertellen aan hun publiek.

Dit vond ik een super leuk initiatief en voelde me ook wel vereerd om mijn verhaal te mogen doen. Mijn verhaal gaat dan ook over hoe ik ben begonnen met het fotograferen van modellen en natuur en het bewerken van foto’s. Ook wat mij drijft om een werk te maken en hoe ik mijn eigen “stijl” heb ontwikkeld.

Inmiddels zijn we al een aantal jaar gegroeid in het bewerken en creëren van werken. Waarbij jezelf gaat terug kijken naar de werken dat ik in het begin heb gemaakt en wat ik nu kan creëren. Dat is zo’n verschil. Ik heb een eigen style ontwikkeld en waar ik mij creatief kan uiten.

Doormiddel van digitale 3d afbeeldingen kan ik een verhaal samenstellen, waarin ik probeer mensen te prikkelen om het verhaal te doen beleven.

Via deze link kun je het hele interview lezen. Hopend dat u het net zo leuk vindt om te lezen, als dat ik het vond om het te schrijven.

Voelt u vrij om een reactie onder dit artikel achter te laten.

Geef een reactie