Geschilderde Afrikaanse schoonheid

Een warm en kleurrijk gedetailleerd portret van deze Afrikaanse dame in warme aardtonen en sprankelende kleuren die haar traditionele hoofddoek heeft. De structuren die in dit digitale schilderij zijn gebruikt, maken de beeltenis iets robuster met behoudt van details in het hoofddoek en de elegantie die deze Afrikaanse vrouw uitstraalt.

Een rustgevend werk met warme en aardse kleuren en de vierkante uitsnede dat vrijwel in ieder interieur een prachtige toevoeging zou kunnen zijn. Hierbij kunt u denken aan een woonkamer maar vergeet niet de studeer of werkkamer die de warmte van dit werk kan gebruiken.

De keuze van het ondergrond materiaal waarop dit werk kan afgedrukt worden is vrij divers. Zo kan er voor een materiaal met structuur gekozen worden om het werk nog een vleugje extra structuur te geven door bijv voor canvas te kiezen. Maar als je ervoor kiest dat er al voldoende hoeveelheid structuur al is toegevoegd aan het werk. Kun je ook voor een gladdere ondergrond kiezen. Zo kan een acrylglas of geborsteld staal ook een mooie optie kunnen zijn.

Dit werk is te koop via mijn WerkaandeMuur shop.

Bent u meer een liefhebber van meer fotorealistisch werk, dan is deze Afrikaanse schoonheid ook in een foto bewerking verkrijgbaar via deze link

Geef een reactie