Closeup stamper

Met een zeer kleine scherptediepte is deze kleine stamper van een witte krokus vastgelegd tijdens een zonnige voorjaarsmiddag.

Een prachtige closeup van de stamper van een witte krokus op een zonnige voorjaarsdag. Het zonlicht geeft een mooie uitlichting van de bloem waardoor de stamper goed zichtbaar is en de omgeving wegvalt in pastelkleuren. Daardoor is het een dromerig en abstract werk geworden. Hierdoor is dit werk voor een zowel een strak interieur als een moderner interieur een prachtige aanvulling in de woning. Vergeet natuurlijk de werkomgeving niet, daar zou dit werk een rustgevend middelpunt zijn van een druk kantoor.
Wat de ondergrond van dit werk betreft is dit werk vrij makkelijk te combineren. Zo kun je een extra strakke uitstraling geven door een strakke en vlakke ondergrond te kiezen. Denk hierbij aan alu-dibond of acrylglas. Ga je voor een warmer, rustiekere look dan zal de toevoeging van structuur het werk meerwaarde geven als je voor het altijd mooie en klassieke canvas kiest.

Geef een reactie