Against the tide

Tijdens een wandeling over de pier van Hoek van Holland zagen we flinke golven door de wind over de pier breken, wat voor menig indrukwekkende foto zorgde. Door een vleugje photoshop te gebruiken kon de foto een beetje extra’s meekrijgen.

Het werk laat de kracht van de natuur zien. De pier bij Hoek van Holland, wordt bedolven door de golven die gevoed worden door de storm die er op dat moment aan het woeden is. De witte koppen die tegen de wanden van de pier slaan en doorrollen op het wandelpad van de pier. Geven een sierlijke maar ook een krachtig beeld.

Iedere golf is anders dan de anderen wat dit werk een zeer gedetailleerd beeld maakt waar veel in te zien is. Het schouwspel van de woeste natuur zal voor mening liefhebber van de zee en de kust aanspreken. Door het sausje fotobewerking heeft het werk ook iets surrealistisch.

Heb je zelf interesse om dit soort bewerkingen te maken? Op mijn website arjenroos.com kun je vele tutorials terugvinden waar (in het Engels ) stap voor stap wordt uitgelegd hoe je dit zelf kunt creëren. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust een kijkje op mijn website arjenroos.com

Dit prachtige werk is te koop in mijn shop op werk aan de muur

Geef een reactie