Dawn in the mist

Badend in het ochtendlicht. Een fotomontage waarin meerder foto’s gecombineerd zijn tot 1 landschap.

De foto die ik hiervoor gebruikt heb, is genomen bij zonsopkomst van een meer in Echternach in Luxemburg. Dat ik heb met digitale bewerking, omgetoverd heb naar een surrealistische en dromerige sfeer waarbij je lekker weg kunt dromen. De mist maakt dit werk wat meer mysterieus, vanuit de mist verschijnt er een kasteel. Het gekabbel van het water is bijna te horen wanneer je in het werk meegenomen wordt. Het zachte briesje wind dat door de bladeren van de bomen speelt.

Het meertje is gelegen in het centrum van Echternach, Luxemburg, waar ik tijdens een wandeling bij zonsopkomst langs kwam. Toen ik deze foto maakte, zag ik de mistige kasteel afbeelding al geboren worden.

Dit prachtige dromerige werk van het mistige meertje in Echternach Luxemburg, is een toevoeging voor elke muur. Zo kun je jouw woonkamer, studeerkamer maar ook de slaapkamer met dit prachtige werk complimenteren.

Dit werk is te koop mijn shop bij werk aan de muur

Geef een reactie