Tulpen in de zon abstract schilderwerk

Een abstract schilderwerk van een tulpenveld in de zon. Dit is een totaal ander werk dan dat men van mij verwacht of gewend is. Het werk is ontstaan toen ik in een creatieve bui “iets anders” wilde gaan proberen. En ik vind zelf dat dit werk een mooie en kleurrijke toevoeging is aan mijn portfolio. Aangezien er heel veel verschillende soorten en vormen van kunst bestaan, probeer ik meerdere mensen te prikkelen om te kunnen kiezen en genieten van mijn werk. Is dit werk dat u aanspreekt en zou u meer van dit soort werk kunnen waarderen, laat het me dan weten in een reactie hieronder.

Dit kleurrijke werk is zeer geschikt om een kamer te voorzien van een opvallend werk met zeer veel details en kleur. Deze tezamen zorgen ervoor dat dit een mooie blikvanger is in ieder modern interieur. De tulpen staan voor de Nederlandse natuur die ons land rijk is en door de prachtige bloem digitaal te schilderen en veel bruisende kleuren te gebruiken, geeft het een speelse twist aan dit moderne kunstwerk.

Dit mooie kleurrijke werk is te koop via mijn shop bij werk aan de muur.

Mocht u dit werk kunnen waarderen, dan zijn onderstaande werken wellicht ook wel interessant.

kamille
Is een rustgevend zachtgroen schilderij met bloemen en insecten.

geschilderde paarse tulp
Een zeer kleurrijke blikvanger aan de wand.

abstract gras
Niet geschilderd maar een fotobewerking geeft dit werk een uniek en toch rustgevend beeld van lange verticale grassprieten.

zonnige paardebloem

Een digitale bewerking met warme rustgevende kleuren die je doen verlangen naar die fijne zomeravonden.

Geef een reactie