Stairway to Heaven

Een magische plaat van de net opgekomen zon die een lichtharp door de ochtendmist maakt in Berdorf, Luxemburg. Het betoverende Mullerthal is op elk deel van de dag, elk seizoen van het jaar, een prachtige omgeving om terug te keren naar jezelf en te worden onttrokken aan de drukte van alledag. In deze fotobewerking heb ik geprobeerd het rustgevende gevoel dat dit bij mij geeft ook weer te geven. Van deze foto kan je lange tijd genieten en als je heel goed kijkt en betoverd raakt door de prachtige natuur van het Mullerthal, kun je de vogels en het gekabbel van de beekjes die er lopen horen.
Met slechts een paar uurtjes rijden vanaf Nederland is de Mullerthal regio, ook wel klein Zwitserland genoemd, prima aan te reizen om even een paar dagen van de rust en natuur te genieten en heerlijk te wandelen langs de prachtige wandelroutes die zijn uitgezet. Zelf kan ik van harte de wandelroute E1 tussen Echternach en Berdorf van harte aanbevelen. Ook een combinatie van de routes B2 en B8 rond Berdorf zijn een geweldige ervaring wanneer je door smalle rotsspleten moet om langs de mooiste plekjes te wandelen in dit toch wat ruige en heuvelachtig bosgebied.
Ik kom hier al jaren graag om lekker lange wandelingen te maken en natuurlijk ook om mooie foto’s te maken.
Camping Martbusch is dan onze vaste verblijfsplek met ons campertje. Hier kan je natuurlijk ook met tent of caravan lekker kamperen en er zijn ook ontzettend leuke pods te huur. Dit zijn kleine huisjes voorzien van alle gemakken en waar je je toch midden in de natuur waant.
Vlak achter de camping lopen prachtige wandelingen en is een mooi uitkijkpunt over de gehele regio. Hoe geweldig is het om na een heerlijke avondmaaltijd even 200 meter te wandelen naar dit uitkijkpunt en daar de zon onder zien gaan? Je zult niet meer terug naar huis willen.
Omdat ik dit gevoel graag met anderen wil delen heb ik meerdere werken van deze regio gemaakt. Kijk gerust rond en doe jezelf een plezier en breng een bezoekje aan deze prachtige plek.

De prachtige warm gekleurde, parelmoer bewerking van dit bos, leent zich prima voor een rustige strakke inrichting van een woonkamer maar ook werkruimte. Hierbij zullen de kleuren en details geaccentueerd en gecomplimenteerd worden op een strakke en gladde ondergrond. Hierbij kunt u denken aan Ali-dibond (mat of glans) of acrylglas.

Dit werk is te koop en kan gekocht worden in mijn shop bij “werk aan de muur”

Geef een reactie