Geschilderde rode ballerina

Dit werk is mijn persoonlijke favoriet. Het was een groot plezier om een fotoshoot te doen met de verbluffende Demi die me geweldige (dans) poses gaf, evenals prachtige mode- en beautyfoto’s. De foto die ik heb gebruikt om dit kunstwerk te maken is de beste van de shoot en sinds deze fotoshoot hangt de foto aan de muur van mijn woonkamer.
Natuurlijk kon ik het niet laten om van deze toch al geweldige foto een digitaal schilderij te maken en omdat ik wilde dat dit werk ook in mijn eigen woonkamer zou komen te hangen, wilde ik een hele warme, zachte look.
Ik zou heel trots zijn als dit werkstuk ook een plek zou vinden op een lege muur in je huis of kantoor.

Voor dit werk heeft het model/danseres Demi gracieus in een ballerina pose “en pointes” geposeerd en is deze foto die in de studio is gefotografeerd. In de nabewerking zijn de overige elementen toegevoegd voor een warme goud met rode fine-art sfeer.

Een mooi en gracieus werk dat een warm gevoel geeft aan een ruimte. Dit werk is zou erg mooi kunnen hangen in een woonkamer maar ook een studeerkamer of een kantoor.

Dit werk is te koop en kan gekocht worden in mijn shop bij “werk aan de muur”

Mocht u toch meer liefhebber zijn van een fotobewerking? Deze heb ik ook in mijn shop staan. Neem gerust een kijkje.

Geef een reactie