Op zoek naar een fotomodel om beeldbewerkingen mee te maken?

Als hobbyfotograaf heb ik voorheen erg vaak gebruik gemaakt van amateur modellen die op TFP basis een fotoshoot kwamen doen waarbij geen kosten verbonden waren en waarbij we allebei de resultaten konden gebruiken in ons portfolio. Soms was het team nog wat groter met een stylist, visagist, kapper, etc.
Op deze manier nieuwe technieken aanleren en een portfolio opbouwen is erg leerzaam, spannend en leuk.
Wanneer je als fotograaf heel specifieke werken wil maken wordt TFP steeds minder geschikt aangezien je allebei immers een toegevoegde waarde voor het portfolio moet krijgen. De stap naar een model ingehuurd via een modellenbureau is dan de volgende, maar misschien voor sommige amateur fotografen of beeldmakers nog wel een te grote stap.

Voor beeldmakers, designers, fotografen die willen experimenteren en digitale artiesten heb ik daarom een serie genaamd FashionGirl gemaakt waarmee je voor een laag bedrag 85 hoge resolutie TIFF bestanden met transparante achtergrond kunt kopen om te gebruiken in jouw eigen werken. Combineer dit fotomodel met een achtergrond die je zelf hebt gefotografeerd of gebruik haar als basis voor een digitaal schilderij. Doordat FashionGirl al perfect uitgeknipt aangeleverd wordt hoef je geen lastige maskers te maken en is dit ook zeker voor beginnende beeldbewerkers een makkelijke keuze.

Inhoud van de FashionGirl bundel

FashionGirl is een jong fotomodel met bruin haar in een knot. Ze poseert in een sexy rode jurk met een hoge split en een laag decolleté en ze loopt op hoge hakken waardoor een uitdagende maar zeker glamoureuze serie werken is ontstaan. De camerastandpunten, belichtingen en poses wisselen zodat er altijd wel een resultaat tussen zit wat bij jouw kunstwerk zal passen.

FashionGirl bundle

Je kunt FashionGirl in mijn GumRoad shop aanschaffen, maar als je eerst wil kijken of dit iets voor je is kan je ook kiezen voor de gratis probeerversie zonder enige verplichting. Ik zou het natuurlijk wel erg waarderen als je me laat weten wat je van de gratis versie vind of als je jouw eindresultaten met me wil delen, maar dat hoeft allemaal niet. Ook de gratis versie bevat een commerciële licentie zodat je jouw eindresultaten ook commercieel kan gebruiken.

Geef een reactie