Natuurlijke Afrikaanse schoonheid

Een portret van een prachtige Afrikaanse vrouw met aardse kleuren resulteert in een zacht, warm en vriendelijk beeld.
De vrouw is een natuurlijke schoonheid en draagt gracieus een traditionele hoofddoek in prachtige kleuren en authentieke details nemen je terug naar de roots van deze dame en neemt je mee naar een andere wereld. Een wereld waarbij je onttrokken wordt van de snelle wereld waar we ons hedendaags in begeven. Vrolijke liederen en dans omringen deze schoonheid van een Afrikaanse vrouw.

Een werk met zeer veel oog voor detail en door het vierkante formaat zat dit werk bijna overal zal passen. Een ware parel aan de muur is deze natuurlijke Afrikaanse schoonheid geschikt voor vele ruimtes in het huis. Denk aan een woonkamer of werk/ studeerkamer.

Door de haarscherpe en fijne details leent dit werk zich prima voor om op een gladde / strakke ondergrond te worden afgedrukt. Acrylglas is dan ook een ondergrond wat het werk prachtig naar voren laat komen. Maar als je dit werk op een canvas ondergrond afdrukt geeft het net iets meer structuur en zal dit ook zeker geen afbreuk doen aan deze prachtige portret.

Dit werk is te koop via mijn shop “werk aan de muur”

Geef een reactie