Max Verstappen RedBull Formule 1

Het formule 1 seizoen is voor sommige Max Verstappen en Formule1 fans veel te kort. Tijdens de periode tot aan het nieuwe seizoen is het dan wachten en uitkijken naar het nieuwe spannende seizoen dat alweer bijna voor de deur staat.

Hoe fantastisch kunnen deze werken van de RB 16 in uw huis, werk of studeerkamer staan. Voor de echte hardcore F1 fan is niets te gek. Deze prachtige werken zijn gebaseerd op een foto’s om vervolgens nageschilderd te zijn in Photoshop wat een gedetailleerd en realistisch werk oplevert. Zo hebben de digitale bewerkingen een eigen indentiteit gekregen.
De kleuren zijn sprankelend en snel. Een passerende Red Bull auto die de bocht door raast met een hoge snelheid. Of Max op Zandvoort? Een bewerking waar Max met zijn RB16 net uit de kombocht komt rijden. Hoewel deze race helaas niet door kon gaan is er op deze manier toch nog van te genieten. Ook is er een geschilderde RB16 waar de vonken over het asfalt schieten.

Er zijn 3 werken die ik heb gemaakt met Max Verstappen en de Red Bull Formule1 auto in de hoofdrol. De werken zijn op verschillende maten en materialen te verkrijgen. Zo is er voor de liefhebber die van glad en strak houdt, alu-dibond of acrylglas in diverse maten. Maar houdt u meer van structuren? Dan kan canvas een ondergrond zijn die meer bij u past.
Er is zelfs al een klant die één van deze Red Bulls als behang heeft aangekocht. Dat moet toch wel een hele racefan zijn! Helaas hebben we hier geen klant-foto van ontvangen, anders had ik deze graag willen delen op de site.

Mocht u meer opzoek zijn naar een ander formaat, bijvoorbeeld vierkant, of een andere uitsnede kunt u mij altijd even een mailtje of berichtje sturen.

Let op: Om het aankomende Formule 1 seizoen goed te beginnen, heb ik de prijzen van deze besproken werken, voor twee weken in prijs verlaagd zodat jouw mooie werk op tijd voor het komende seizoen aan jouw muur kan komen te hangen.

Geef een reactie