Kunst voor om je telefoon!

Wie kent het niet. Dat je op een gegeven moment uitgekeken bent op je saaie telefoonhoesje?! Om eens iets anders te proberen heb ik één van mijn werken af laten drukken op een telefoonhoesje via de webshop van Arjen Roos op Redbubble. Het werk waar ik voor heb gekozen is “making friends painted” dat ook te vinden is in Arjen Roos zijn webshop bij werk aan de muur.

Dit is de “painted” geschilderde versie. Als u meer een liefhebber bent van de meer illustratie/fotografie stijl van andere versie “vrienden maken“, kunt u dit laten weten zodat ik dat werk ook op de webshop van Arjen Roos Redbubble kan plaatsen.

De eerste week van december 2021 heb ik het hoesje ontvangen en ik moet zeggen, na een kritische inspectie, dat het hoesje netjes geprint is en de kleuren zijn precies zoals ik dit bedoeld heb. Inmiddels heb ik dit hoesje bijna 3 maanden in gebruik en het ziet er nog steeds heel netjes uit. En weet dat ik alles laat vallen en in mijn broekzak en tas wordt gestopt! Wat is de zichtbare beschadigingen na 3 maanden dagelijks gebruik? Er zijn lichte krasjes te zien maar die zijn niet heel opvallend. De kleuren van dit hoesje blijven mooi en na een aantal keer dat de telefoon een flinke smakkerd heeft gemaakt, is de telefoon ongeschonden en het hoesje ziet eruit alsof er niets gebeurt is. Na deze periode dus heel tevreden met de kwaliteit van het hoesje.

Bent u opzoek naar een mooi telefoonhoesje maar heeft u liever een ander kunstwerk op het hoesje? Kijk dan op de webshop en misschien staat er iets tussen wat u meer aanspreekt. “Arjen Roos Shop Redbubble

Geef een reactie