It takes two to Tango

De passie straalt van dit dansende koppel. De rode jurk maakt dit werk een echte blikvanger aan de muur.
De kleursetting en het lijnenspel en de beweging maken dit werk echt helemaal af.

Als liefhebber van dans werken liep ik al maanden met een idee om een Argentijnse Tango uit te gaan werken. Het duurde even voordat alles bij elkaar kwam, maar het resultaat is erg goed gelukt. Bij de Argentijnse Tango denk ik aan warme tonen, verhitte dansers en opvallende verschijningen. De kleur rood volgt mijn werk als een soort rode draad en het kon dus niet anders dan dat deze danseres een rode jurk moest dragen.

Benieuwd naar de meer technische uitleg over hoe dit werk tot stand kwam, laat dan hieronder een berichtje achter.

Aangezien dit werk zeker naar meer smaakt en de ideeën alweer door mijn hoofd gaan verwacht ik dat dit zeker niet het laatste Tango werk zal zijn.
Andere dans werken van mij zijn o.a.;

Geef een reactie