Beschadigd

Er is inmiddels all een poosje sprake van een me-too beweging, aangezwengeld door beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag door filmsterren, artiesten waardoor het gesprek over grensoverschrijdend gedrag meer bespreekbaar werd. In Nederland kwam recentelijk grensoverschrijdend gedrag bij het televisieprogramma ‘The Voice’ in het nieuws nadat Tim Hofman met zijn programma ‘BOOS’ misstanden binnen het programma had onderzocht.
Het maakt maar weer eens duidelijk dat dit nog altijd een probleem is in onze samenleving wat slachtoffers eist. Daarom is het uiterst belangrijk dat de discussie in onze samenleving gevoerd wordt en we de jongere generaties proberen bij te brengen om met respect met anderen om te gaan.

De aandacht die de openbaring van de grensoverschrijdende problemen bij ‘The Voice’ kreeg gaf me de inspiratie om een werk over dit onderwerp te maken. In dit werk heb ik geprobeerd om een contrast in beeld te brengen tussen onschuld, schoonheid en onvolmaaktheid in de vorm van beschadigingen in het werk. Tevens heb ik geprobeerd het contrast te laten zien in de blik van deze mooie jonge hoofdrolspeelster.

Verder is dit werk een warm gedetailleerd werk wat in menig interieur niet zal misstaan.

Wel op zoek naar een portret, maar zoekt u toch net iets anders? Wellicht zit er iets tussen onderstaande werken.

Geef een reactie