Vintage Portret

Een vintage portret van een jonge vrouw. Het werk is gebaseerd op een foto genomen in de studio en gecombineerd met meerdere foto’s, schets en digitaal schilderwerk.

Deze bewerking heeft een elegante en tegelijkertijd een mysterieuze uitstraling. De vrouw is door het deels afgeschermde gezicht is geanonimiseerd en kan het iedereen zijn. Een elegant vrouwelijk portret wat in vele mogelijke ruimten kan worden geplaatst. Een plek waar je prima je tijd kunt vergeten door het bestuderen van het zeer gedetailleerde werk.

Wat dacht u van een woonkamer of werkruimte waar deze beauty zeker niet zal misstaan. Laat de mysterieuze vrouw uw ruimte complimenteren met haar charmante en bewonderenswaardige verschijning..

U kunt zelf beslissen op welke ondergrond u dit werk wil afdrukken. Een canvas ligt voor de hand en zal erg mooi zijn door de structuur echter voor de strakkere interieurs kan er ook voor een strakke, gladde ondergrond gekozen worden zoals alu-dibond of acrylglas. De details zoals het schetswerk zijn op alu-dibond en acrylglas weer iets beter te zien dan bij het canvas ondergrond terwijl een canvas een meer klassieke uitstraling geeft. Aan u de keuze, het is allemaal mogelijk.

Geef een reactie